четвер, 6 листопада 2008 р.

ABBYY: Легалізація МОН - до 2010 року

Компанія ABBYY, виробник популярних рішень для розпізнавання текстів, обробки форм, словників Lingvo та інших програмних утиліт, оголосила про початок дії угоди, згідно котрої Міністерство освіти й науки України легалізує ПЗ виробництва компанії до 2010 року. Угоду підписали панове Віталій Тищенко та екс-ректор Львівського університету Іван Вакарчук.
Голова ABBYY вважає, що держава має цілком певні наміри стати чесним користувачем програмних розробок компанії, і зі свого боку готовий підтримати ці наміри особливими пільговими умовами для МОНу.
"ABBYY предлагает специальную льготную Программу лицензирования не только для органов исполнительной власти, но и других органов государственного управления, предприятий, учреждений и организаций, которые относятся к этой сфере", - кажуть представники розробника у прес-релізі.
Зі свого боку редакція Українського ІТ-блогу дуже сподівається, що ця легалізаційна кампанія буде успішнішою за спробу Microsoft викорінити піратство із вітчизняних урядових структур, до котрої компанія вдавалася раніше, і яка потерпіла невдачу.

Немає коментарів: