пʼятниця, 25 січня 2008 р.

EMC підбила підсумки

Український бізнес компанії зріс на 130%
бізнес
Юрко Банзай
Учора київський офіс компанії EMC повідомив про результати своєї діяльності у 2007 році. Схоже на те, що компанія має усі підстави для того, аби зайняти провідні позиції у сегменті рішень для інформаційних структур.
Згідно із представленою на прес-конференції інформацією, EMC уторік досягнув неабияких успіхів. На жаль, абсолютних даних щодо обороту представники компанії не надали, проте своє 130% зростання сегментували по сегментам і галузевим вертикалям. За їхніми словами, найбільшим попитом рішення EMC користувалися в традиційно ІТ-ємких галузях – фінансовій сфері та в телекомунікаційних компаніях, а також у промислових підприємствах та державних структурах. У 2007 році компанія упровадила проекти в холдингу «Метінвест», «Укртелекомі», «Київстарі» та в «Укрзалізниці». Проекти були реалізовані за підтримки партнерів EMC – системних інтеграторів «Інком» та S&T Софт-Тронік.
Отримані успіхи дозволяють представникам компанії прогнозувати активне зростання бізнесу й у поточному році. Голова представництва EMC Олександр Красін зауважив, що 2008 рік має принести компанії принаймні 100% зростання обороту. Цьому сприятиме розширення команди, що відбувалося упродовж минулих місяців та активне зацікавлення рішеннями EMC у горішньому сегменті середнього бізнесу. Вторік колектив українського офіс EMC поповнився чотирма спеціалістами. Це Олексій Кононенко (в минулому – експерт із роботи з фінансовим сектором компанії «Квазар-Мікро»), Сергій Дудар (технічний консультант, в минулому працівник DataLux), Володимир Бондаренко (прийшов із Cisco, очолював український офіс D-Link) та Ірина Івановська (спеціаліст із маркетингу, у минулому – співробітник Metro Cash&Carry Україна).
Коментуючи підсумки 2007 року Олександр Красін заявив, що компанії багато вдалося реалізувати уторік, але на 2008 рік команда має ще більш амбітні плани. «Для досягнення поставленої мети було зібрано команду фахівців, котра у цій хвилі може виконувати будь-які бізнес задачі», -- додав пан Красін.

Немає коментарів: