понеділок, 21 січня 2008 р.

Service Pack для Windows Vista доступний кожному

Microsoft виклала у відкритий доступ пакет оновлень для своєї найсучаснішої операційної системи

Юрко Банзай
Windows Vista SP1, мова про котрий ходила інтернетом протягом останніх кількох місяців перейшов на стадію відкритого тестування. У розсилці новин Microsoft Download Notifications користувачам було запропоновано встановити на свої комп'ютери Windows Vista Service Pack 1 RC, котрий вже практично не є випробувальною версією пакету, і значною мірою відповідає релізові, що незабаром офіційно побачить світ.
Нагадаю, що у Service Pack 1 RC розробники пообіцяли виправити цілу низку суттєвих помилок Windows Vista, у тому числі -- прикрощі із синім екраном, котрі виникають при підключенні до ПК ще одного монітора. Користувачі очікують також суттєвого оновлення бази драйверів, що увійдуть до складу пакету, і виглядає на те, що їхні очікування виправдяться: обсяг дистрибутива складає аж до 548.7 МБ.
Для того, аби Service Pack 1 RC можна було встановити потрібно для початку встановити маленьку латку, котра внесе зміни в реєстр і відкриє Service Pack 1 RC для доступу через Windows Update. Латочка лежить тут: http://go.microsoft.com/?linkid=8122448. Також користувачі зможуть напряму витягнути Service Pack 1 RC з сервера Microsoft для встановлення, скажімо, на ПК, що не мають доступу в інтернет.
Пакет доступний також українською мовою. Нагадаємо, що встановити його можна тільки на ПК із ліцензійною версією операційної системи.

Немає коментарів: