понеділок, 11 лютого 2008 р.

Innoware – перший в Україні користувач нової CRM від Microsoft

корпоративні системи

Юрко Банзай

Сьогодні компанія Innoware, провідний інтегратор бізнес-рішень виробництва софтверного гіганта, оголосила про закінчення проекту із переходу власного офісу на Microsoft Dynamics CRM 4.0. Це перше впровадження нової системи управління стосунками із клієнтами на території України. В компанії вважають, що нова система допоможе суттєво підвищити ефективність бізнес-процесів, пов’язаних із цим напрямком діяльності Innoware.

Нову систему було вперше презентовано громадськості 30 січня цього року. Прес-служба компанії відзначає, що на цей момент її користувачами встигли стати лише одиниці. Згідно із повідомленнями Microsoft, четверта версія виводить рівень діяльності маркетингових та продажних підрозділів на цілковито новий рівень. «Маркетингова діяльність нашої компанії – це комплексний процес, що складається з багатьох етапів та до якого постійно залучені співробітники з різних підрозділів, – пояснює Станіслав Біров, керівник відділу маркетингу компанії Innoware. Щоб маркетинговий процес був справді ефективним, ми повинні постійно аналізувати накопичену інформацію – які компанії до нас звертаються, які маркетингові джерела є найбільш або найменш ефективними, який період часу необхідний для того, щоб компанія з просто зацікавленої перетворилася на клієнта, яким є відсоток виграних тендерів тощо. До впровадження СRM-системи все це доводилося виконувати вручну, отже, витрати ресурсів на аналіз ефективності маркетингових кампаній були колосальними. А Microsoft Dynamics CRM 4.0 стала величезним кроком уперед у порівнянні з минулою версією. Важливо також зазначити, що бізнес нашої компанії полягає в наданні професійних послуг, а отже, їхня якість має спостерігатись у всьому – починаючи від першого дзвінка потенційному клієнту, швидкого реагування на його запити та закінчуючи самим впровадженням та післяпроектною підтримкою».

Особливостями нової версії Microsoft Dynamics CRM є розширений аналітичний інструментарій, котрий значно спрощує підготовку звітів. Також особливістю цієї системи є тісна інтеграція з іншим популярним продуктом – Microsoft Office Outlook, що суттєво спрощує процес звикання користувача до нового рішення. Прес-служба Innoware зазначає, що Dynamics CRM 4.0 уже доступний із інтерфейсом 25-ма мовами.

Перехід на нову версію продукту з Microsoft Dynamics CRM 3.0 був виконаний силами співробітників компанії. «Ми очікували, що перехід виявиться непростим, проте насправді все сталося значно легше та швидше, оскільки корпорація Microsoft приділила багато уваги спрощенню міграції з Microsoft Dynamics CRM 3.0 на нову версію, – відзначив Євген Юхно, керівник підрозділу інфраструктурних рішень компанії Innoware. – Зокрема, в нашій компанії процес переходу на Microsoft Dynamics CRM 4.0 від початку встановлення до закінчення тестування зайняв всього 16 годин. Всі надбудови та налаштування, виконані в Microsoft Dynamics CRM 3.0, переносяться на нову платформу автоматично за допомогою спеціального майстра оновлень. До того ж, клієнти, які використовують Microsoft Dynamics CRM 3.0 та мають активну передплату на оновлення (Software Assurance), можуть отримати нову версію системи в рамках підтримки безкоштовно».

1 коментар:

Анонім сказав...

Компанія Innoware про продукт MS Dynamics CRM: клацати тут.