четвер, 3 квітня 2008 р.

Microsoft представила на розсуд українців нову ІТ-платформу

програмне забезпечення
Юрко Банзай
Сьогодні український офіс корпорації Microsoft представив українським споживачам цілу низку нових інфраструктурних продуктів: Windows Server 2008, Visual Studio 2008 та SQL Server 2008.
Подія, що проходить сьогодні у Києві привернула увагу майже тисячі представників українського бізнесу – ІТ-спеціалістів та учасників галузі високих технологій. Прес-служба "Майкрософт Україна" повідомила, що подія проходить у рамках ініціативи "Dynamic IT, спрямованої на допомогу замовникам у оптимізації роботи співробітників, збільшення ефективності процесів і технологій, та в цілому на підвищення ролі інформаційних технологій як стратегічного активу сучасних компаній".
Представники корпорації вважають, що нова родина продуктів володіє рисами, завдяки котрим зможе успішно конкурувати на сучасному ІТ-ринку. Так, Джозеф Ландес, директор групи Windows Server корпорації Microsoft повідомив, що нова серверна операційна система є найбезпечнішою корпоративна платформа з розроблених Microsoft. "Вона гарантує надійність захисту інформації та контролю доступу до неї. В наших продуктах реалізовані рішення, які забезпечують надійний базис для розвитку будь-якого бізнесу – великого чи малого. В кінцевому результаті, наша платформа дає можливість ІТ-спеціалістам та розробникам отримати найбільш ефективні інструменти управління складним інформаційним середовищем, досягаючи більшої продуктивності", – сказав він.
Представники українського Microsoft також повідомили, що низка підприємств, що працюють в країні вже ефективно використовує нову платформу. До числа таких компаній належать "Північний гірничо-збагачувальний комбінат", "Астеліт", OTP Bank.
Запуск Windows Server 2008, Microsoft Visual Studio 2008 та Microsoft SQL Server 2008 в Україні сприятиме "організації корпоративних інфраструктур українських підприємств на якісно новому рівні, прискоренню процесу їх розгортання та зниженню потреби в обслуговуванні ІТ-персоналом. Для розробників це створить нові можливості для бізнесу через значне зменшення часу та зусиль на створення індивідуальних клієнтських рішень", – повідомив у прес-релізі, генеральний директор компанії «Майкрософт Україна» Ерік Франке.

Немає коментарів: